Filma Me Titra Shqip: Mole of Life

0 min 2016 2 / 1
Kategoria: Aksion
Viti: Mar 18, 2016
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 0,6
Shikime: 804
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Anjuni sapo ka dalë nga burgu dhe përpiqet t'ia nisë nga e para. Ndryshe nga ai, vëllai i tij është një polic që dëshiron të vërë drejtësi në shoqëri. Ndonëse midis tyre ka pasur mosmarrëveshje, ata do kuptojnë se familja tejkalon çdo sfidë në jetë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR