Filma Me Titra Shqip: Fantasy Mission Force

90 min 1983 5,6 / 15
Viti: Feb 13, 1983
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 3,298
Shikime: 832
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Japonia po përpiqet të marrë përsipër botën dhe gjeneralët e forcave aleate në përpjekje për të ndaluar japonezët janë zënë rob. Një forcë e vetmuar luftëtarësh është vënë së bashku për të provuar dhe për të shpëtuar gjeneralët dhe për të shpëtuar përpjekjet e luftës nën premtimin e pasurisë dhe/ose faljen e krimeve të së kaluarës...
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR