Filma Me Titra Shqip: London, Paris, New York

100 min 2012 6 / 3
Kategoria: Romance
Viti: Mar 2, 2012
Gjuha Origjinale: HI
Popullariteti: 1,4
Shikime: 853
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Nikhili dhe Lalitha janë karaktere krejtësisht të kundërta dhe tërhiqen shumë me njeri-tjetrin, pavarësisht kësaj, ose ndoshta pikërisht prej kësaj. Ndiqni udhëtimin e tyre ndërsa takohen në Londër, Paris dhe New York për një natë në çdo qytet.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR