Filma Me Titra Shqip: Collateral

120 min 2004 7,2 / 2972
Kategoria: Dramatik Krim Thriller
Viti: Aug 4, 2004
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 19,635
Shikime: 2183
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Vinsent është një vrasës me kontratë i ftohtë që llogaritë gjithçka: është i jashtëzakonshëm në lojën e tij të tmerrshme. Maks është një shofer taksie me ëndrra të mëdha por pa rezultat. Në këtë natë fatale, Maksi duhet të shëtisi Vinsentin për detyrën e tij të re: një natë, 5 ndalesa, 5 vrasje dhe dalja e tij nga skena. Dhe tani që janë në të njëjtën rrugë, jetët e tyre do të përplasen: askush nga të dy nuk do të jetë më i njëjti. Sepse kjo natë do të ndryshojë gjithçka.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR