Filma Me Titra Shqip: The Platform

95 min 2019 7 / 432
Viti: Nov 8, 2019
Gjuha Origjinale: ES
Popullariteti: 38,361
Shikime: 3059
Pershkrimi
Një burg vertikal me një qeli për nivel. Dy persona për qeli. Një platformë ushqimore e vetme dhe dy minuta në ditë për t'u ushqyer nga lart poshtë. Një makth i pafund i bllokuar në Gropë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR