Filma Me Titra Shqip: A Fistful of Dollars

99 min 1964 7,9 / 2146
Kategoria:
Viti: Sep 12, 1964
Gjuha Origjinale: IT
Popullariteti: 16,378
Shikime: 485
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një i huaj pasi vjen në qytetin e San Miguel, vret 4 antarë të bandës Brexter dhe menjëherë punësohet nga banda kundërshtare Rojo. Megjithatë, i huaji punon për dyja palët duke shfrytëzuar mençurinë e tij dhe shkakton rrëmujë të madhe në qytet.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR