Filma Me Titra Shqip: Impossible Monsters

84 min 2020 4 / 2
Kategoria: Thriller
Viti: Feb 14, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 7,174
Shikime: 806
Pershkrimi
Një profesor ambicioz e gjen veten të kapur në vrasjen e një prej vullnetarëve të tijnë projektin për studimin e gjumit dhe maktheve.Realiteti dhe makthet do të ngatërrohen duke e bërë këtë film intrigues deri në momentin e fundit.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR