Filma Me Titra Shqip: Sorry We Missed You

100 min 2019 7,6 / 166
Kategoria: Dramatik
Viti: Oct 4, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 25,462
Shikime: 804
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Riki dhe familja e tij janë në gjendje shumë të keqe ekonomike pas falimentit bankar të vitit 2008. Mundimet e një familjeje për t’ia dalë mbanë ekonomikisht, me dy prindër që rraskapiten me orë të tëra në punë, marrin një kthesë edhe më të keqe, kur lindin problemet me fëmijën e tyre adoleshent. Një film mbi luftwn e gjithanshme, për të mbajtur në këmbë një familje të shëndetshme...
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR