Filma Me Titra Shqip: We

100 min 2018 6,4 / 17
Kategoria: Dramatik
Viti: Jul 12, 2018
Gjuha Origjinale: NL
Popullariteti: 4,761
Shikime: 1996
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Me dëshirën për të kaluar një verë të jashtëzakonshme, një grup të rinjsh fillon të bëjë lojëra të çuditshme, duke kaluar kufirin midis të mirës dhe të keqes dhe të drejtës dhe të gabuarës.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR