Filma Me Titra Shqip: Back of the Net

0 min 2019 7 / 37
Kategoria: Dramatik Familje
Viti: Apr 11, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 5,65
Shikime: 2742
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një ngatërresë në autobus bën që Kori, një adoleshente e re e fiksuar pas shkencës, të përfundojë në akademinë e futbollit dhe të bashkohet me skuadrën e kampit për të fituar kampionatin dhe për të shpëtuar skuadrën e shoqeve të saj.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR