Filma Me Titra Shqip: Corporate Animals

86 min 2019 4,9 / 23
Kategoria: Komedi Horror
Viti: Sep 20, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 7,854
Shikime: 857
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Një ekskursion me stafin e punës për të rritur bashëkëpunim dhe punën në grup merr një kthesë të papritur dhe të tërë detyrohen të përballen me anët e tyre më të egra dhe të bëjnë gjithçka që të mbijetojnë, por gjithashtu kuptojnë edhe vlerën e skuadrës.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR