Filma Me Titra Shqip: Monos

95 min 2019 7,2 / 79
Kategoria: Dramatik Thriller
Viti: Sep 5, 2019
Gjuha Origjinale: ES
Popullariteti: 10,647
Shikime: 226
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Në majë të një mali, tetë adoleshent gueril me armë kujdesen për një peng edhe për një lopë. Duke luajtur lojëra dhe duke bërë rituale si kulte, fëmijët janë të lirë në xhungël, por kur pengu përpiqet të arratiset, fillojnë problemet.


FILMAT E SYGJERUAR