Filma Me Titra Shqip: Trolls World Tour

94 min 2020 8 / 53
Viti: Mar 12, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 150,556
Shikime: 1792
Pershkrimi
Popi dhe Brençi zbulojnë se ata janë një nga gjashtë fiset e ndryshme të Trollëve të ndarë në gjashtë territore të ndryshme të përkushtuar ndaj gjashtë llojeve të ndryshme muzikore. Mbretëresha e muzikës hard rok, e ndihmuar nga babai i saj, do të shkatërrojë çdo lloj muzike tjetër që roku të ketë regjimin suprem. Me këtë rrezik të ri, Popi dhe Brençi bashkojnë gjithë Trollët kundër Barbës dhe planit të saj.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR