Filma Me Titra Shqip: So Long, My Son

185 min 2019 8,2 / 51
Kategoria: Dramatik Familje
Viti: Mar 15, 2019
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 8,368
Shikime: 866
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Dy çifte të martuara përshtaten me ndryshimet e mëdha sociale dhe ekonomike që ndodhin në Kinë nga vitet '80 e deri më sot.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR