Filma Me Titra Shqip: Step Up: Year of the Dance

100 min 2019 4 / 19
Kategoria: Dramatik
Viti: Jul 25, 2019
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 9,664
Shikime: 1547
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Disa të rinj nga klasa të ndryshme sociale në Pekin bashkohen për të formuar grupin e kërcimit më të mirë në Kinë dhe për të mësuar që familja është gjëja më e rëndësishme.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR