Filma Me Titra Shqip: Unstoppable

115 min 2018 7,3 / 21
Kategoria: Krim Aksion
Viti: Nov 22, 2018
Gjuha Origjinale: KO
Popullariteti: 4,32
Shikime: 2798
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Dong-Chul dhe Ji-Soo janë një çift i martuar e të lumtur. Një ditë, Dong-Chul kthehet dhe e gjen shtëpinë në kaos dhe gruaja e tij është zhdukur.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR