Filma Me Titra Shqip: Enter the Fat Dragon

96 min 2020 5,1 / 29
Kategoria: Aksion Komedi
Viti: Jan 23, 2020
Gjuha Origjinale: CN
Popullariteti: 20,952
Shikime: 1138
Pershkrimi
Një polic caktohet që të shoqërojë një kriminel në Japoni, ndërkohë që po përballej me problemet në marrëdhënie, po ashtu dhe me ndryshimin e tij në pamjen fizike.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR