Filma Me Titra Shqip: The Assistant

87 min 2020 7 / 21
Kategoria: Dramatik
Viti: Jan 31, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 16,163
Shikime: 2041
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një vështrim mbi ditën e punës së një asistenteje të një drejtori të fuqishëm. Xheini ndjek rutinën e përditshme dhe bëhet e kujdesshme nga kërcënimet e vazhdueshme në punën e saj.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR