Filma Me Titra Shqip: Hellion

98 min 2014 5,9 / 74
Kategoria: Thriller Dramatik
Viti: Jun 13, 2014
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 5,818
Shikime: 482
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Kur bie në sy makroku dhe metali i rëndë, sjellja delikente e 13-vjeçarit të Jakobit detyron CPS të vendosë vëllain e tij të vogël Wes me tezen e tij, Jakobin dhe babanë e tij emocionalisht të munguar, më në fund duhet të marrin përgjegjësinë për veprimet e tyre dhe njëri-tjetrit në mënyrë që ta sjellin Wes në shtëpi.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR