Filma Me Titra Shqip: My Name is Sara

111 min 2020 4,7 / 3
Kategoria: Dramatik Histori
Viti: Feb 27, 2020
Gjuha Origjinale: AB
Popullariteti: 7,814
Shikime: 1335
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Sara është një çifute polake 13-vjeçare, e cila gjen strehim në shtëpinë e një fermeri dhe gruas së tij. Shumë shpejt, ajo mëson sekretet e errëta të martesës së tyre, duke i përzierë me sekretin e madh që duhet të mbrojë, identitetin e saj të vërtetë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR