Filma Me Titra Shqip: Invisible Life

139 min 2019 8 / 102
Kategoria: Dramatik
Viti: Aug 30, 2019
Gjuha Origjinale: PT
Popullariteti: 8,907
Shikime: 1854
Pershkrimi
Të ndara nga një gënjeshtër e tmerrshme dhe vitet kalojnë. Secila vazhdon jetën e vet duke menduar se njëra është një botë larg nga tjetra...
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR