Filma Me Titra Shqip: Radioactive

111 min 2020 6,3 / 33
Kategoria: Dramatik Romance Histori
Viti: Mar 11, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 12,9
Shikime: 410
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një histori e pasioneve shkencore dhe romantike të Mari dhe Pier Kyrisë dhe jehona e zbulimeve të tyre përgjatë gjithë shekullit të njëzetë.


FILMAT E SYGJERUAR