Filma Me Titra Shqip: I Am Vengeance: Retaliation

90 min 2020 4 / 1
Kategoria: Aksion
Viti: Feb 29, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 11,928
Shikime: 2043
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Ish ushtarit të forcave speciale, Xhon Gold i është dhënë mundësia të sjellë para drejtësisë Shon Teaguen, njeriun që ka tradhtuar ekipin e tij në misionin e tyre të fundit në Evropën Lindore. Goldin do ta gëzonte ta shihte Teaguen të vdekur, por ai është i bindur të ndihmojë në transportimin e tij në një burg ushtarak për të paguar për krimet e tij. Gjatë rrugës, Goldi do të duhet të luftojë me ekipin e Teagues që po përpiqet ta shpëtojë atë, si dhe një snajper që po përpiqet të vrasë atë para
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR