Filma Me Titra Shqip: 150 Milligrams

128 min 2016 6,9 / 72
Kategoria: Dramatik
Viti: Nov 18, 2016
Gjuha Origjinale: FR
Popullariteti: 3,792
Shikime: 873
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Një pneumonologe që punon në një spital të Francës, vëren një lidhje midis vdekjeve të dyshimta dhe një ilaçi të aprovuar nga shteti, i përdorur për trajtimin e diabetit. Duke luftuar vetë kundër sistemit, Frashoni arrin të bëjë të ditur skandalin dhe të zbulojë të vërtetën.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR