Filma Me Titra Shqip: Chhapaak

123 min 2020 7,9 / 13
Kategoria: Dramatik
Viti: Jan 10, 2020
Gjuha Origjinale: HI
Popullariteti: 4,911
Shikime: 2032
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Gjyqet dhe triumfet e Maltit, një e mbijetuar nga një sulm acid. Nga hetimi i sulmit deri në proceset gjyqësore, trajtimi mjekësor deri tek shërimi emocional. Chhapaak është historia e shpirtit të pashtypur njerëzor.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR