Filma Me Titra Shqip: Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

83 min 2014 6 / 126
Viti: Mar 25, 2014
Gjuha Origjinale: JA
Popullariteti: 14,072
Shikime: 2867
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Pas ndërhyrjes në një mision të fshehtë, Ndëshkuesi burgoset nga agjentja e S.H.I.E.L.D. dhe Hakmarrësve, Vejusha e Zezë. Nën urdhrat e drejtorit Nik Fjuri, Ndëshkuesi dhe Vejusha e Zezë dërgohen në një mision për të ndaluar Leviatanin, një organizatë globale terroriste që ka në plan t'ia shesë teknologjinë e vjedhur nga S.H.I.E.L.D. ofruesit më të lartë. Të dy duhet të punojnë bashkë që ta ndalojnë këtë teknologji të bjerë në duart e gabuara. Fati i botës dhe i Hakmarrësve varet prej tyre.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR