Filma Me Titra Shqip: The Wave

107 min 2008 7,6 / 2151
Kategoria: Dramatik Thriller
Viti: Mar 11, 2008
Gjuha Origjinale: DE
Popullariteti: 11,626
Shikime: 1115
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Rainerit i është dhënë detyra të mësojë nxënësit e tij për gjendjen autokratike gjatë një projekti një javor. I preferuar në mesin e fëmijëve, Raineir vendos t'i lërë studentët e tij të drejtojnë me temën dhe ai u kërkon atyre të ndërtojnë autokracinë e tyre. Sidoqoftë, kur fëmijët fillojnë të formojnë një grupim shumë të ngjashëm me Gjermaninë naziste, Raineri dhe mësuesit e tjerë bëhen të pashembullt dhe të pasigurt se çfarë të bëjnë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR