Filma Me Titra Shqip: WingMan

74 min 2020 6 / 1
Kategoria: Komedi
Viti: Jun 16, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 2.215
Shikime: 1329
Trailer: YouTube
Pershkrimi
"WingMan" është historia tragjike e Miç Ulfit, një ekzekutiv filmi i poshtëruar dhe deluzional, i cili arratiset nga Kuba për t'u larguar nga kreditorët në një përpjekje të fundit për të shpëtuar karrierën e tij të filmit me një goditje të fundit.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR