Filma Me Titra Shqip: A Daughter's Plan to Kill

90 min 2019 8 / 1
Kategoria: Thriller
Viti: Nov 15, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 1.947
Shikime: 1378
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Kur Keti dhe Greg Karlail ftuan vajzën e braktisur të tij të jetonte me ta, s'e kishin idenë se po ftonin xhelozinë, dhunën dhe mashtrimin në shtëpi, për të shkatërruar jetën e tyre të përsosur.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR