Filma Me Titra Shqip: Fatima

113 min 2020 7.7 / 21
Kategoria: Dramatik Familje
Viti: Aug 13, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 33.675
Shikime: 2269
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Bazuar në ngjarje historike, tre barinj të rinj në Fátima, Portugali, raportojnë vizione të Virgjëreshës Mari, duke frymëzuar besimtarë dhe zyrtarë të zemëruar të Kishës dhe qeverisë, të cilët përpiqen t'i detyrojnë ata të heqin dorë nga historia e tyre.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR