Filma Me Titra Shqip: Isabelle

80 min 2019 4,1 / 45
Kategoria: Horror
Viti: May 24, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 5,251
Shikime: 182
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Ëndrra e një çifti të ri për fillimin e një familjeje thyhet pasi ata zbresin në thellësitë e paranojës dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar, një prani të keqe që nuk kërkon më shumë se jetën e tyre.


FILMAT E SYGJERUAR