Filma Me Titra Shqip: Acid

98 min 2018 5.8 / 22
Kategoria: Dramatik
Viti: Oct 4, 2018
Gjuha Origjinale: RU
Popullariteti: 4.416
Shikime: 2954
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Acidi është një manifestim i heshtur i brezit të njëzet vjeçarëve. Ata janë braktisur në një botë të stolisur me koncepte të tilla si familja, miqësia, dashuria dhe mundësitë. Në kërkim të përgjigjeve për pyetjet e tyre, ata gllabërojnë veten si një substancë kimike që gërryen botën përreth, në mënyrë që të mësojnë një herë e mirë se nuk duhet të dëgjojnë, por të mbajnë vesh, nuk duhet të shikojnë por të vërejnë. Dhe të gjejnë rrugën e tyre.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR