Filma Me Titra Shqip: A Perfect Day

106 min 2015 6,6 / 367
Kategoria: Dramatik Komedi Lufte
Viti: Aug 28, 2015
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 6,844
Shikime: 1595
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Ndërkohë që Sofia dhe kolegët e saj më të vjetër Mambru dhe Bi garojnë kundër kohës për të shpëtuar një pus uji për një komunitet të braktisur, ata duhet të lënë mënjanë burokratët pedantë të Kombeve të Bashkuara, grupet ushtarake dhe kriminelët shfrytëzues vendas. Gjatë gjithë kësaj kohe ata duhet të shpërqendrojnë me zgjuarsi ish të dashurën e Mambrusë, Katjan, e cila ka ardhur nga zyrat qendrore për ta mbyllur misionin e tyre, duhet të mënjanojnë një lopë të ngordhur, një dyqanxhi jo-bashkëpu
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR