Filma Me Titra Shqip: The Call

112 min 2020 7.9 / 76
Viti: Nov 27, 2020
Gjuha Origjinale: KO
Popullariteti: 71.24
Shikime: 2641
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Dy vajza jetojnë në kohë të ndryshme. Seo Jeoni jeton në të tashmen dhe Jong Suku jeton në të kaluarën. Një telefonatë i lidh të dyja, dhe jeta e tyre ndryshon në mënyrë të pakthyeshme.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR