Filma Me Titra Shqip: Lovecut

94 min 2020 6.3 / 3
Kategoria: Dramatik
Viti: Jan 22, 2020
Gjuha Origjinale: DE
Popullariteti: 2.096
Shikime: 3808
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Përmes historive të ndryshme kryqëzuese, LOVECUT tregon për tre çifte adoleshentësh dhe konfliktet e tyre me identitetin, dashurinë dhe seksualitetin në shoqërinë tonë dixhitale , me ndryshime të shpejta dhe sfida ekstreme. Ajo që vëzhgojmë është një fotografi, një fragment nga jeta e tyre dhe historitë e tyre të dashurisë. Një përpjekje për të kuptuar më mirë rininë e guximshme të kohës sonë, si dhe shoqërinë në të cilën jetojmë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR