Filma Me Titra Shqip: Buddy Games

90 min 2020 5.3 / 14
Kategoria: Komedi Dramatik
Viti: Nov 24, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 297.665
Shikime: 2615
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një grup shokësh ri-bashkohen për të luajtur Lojërat e Shokëve, një shumëllojshmëri sfidash të egra fizike dhe mendore. Në këtë proces, ata do të shoqërojnë plagë të vjetra, gabime të të shkuarës dhe të kuptojnë rëndësinë e shoqërisë së tyrë… ose të vdesin duke e provuar.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR