Filma Me Titra Shqip: Wonder Woman 1984

152 min 2020 7.6 / 885
Kategoria: Fantazi Aksion Aventure
Viti: Dec 16, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 1770.189
Shikime: 5721
Pershkrimi
Diana Prince jeton qetësisht midis njerëzve në vitet 1980 - një epokë teprimesh të shtyra nga qëllimi për t'i pasur të gjitha. Megjithëse me fuqitë e saj të plota, Wonder Woman mban një profil të ulët duke kuruar objekte të lashta dhe kryen veprime heroike në mënyrë të fshehtë. Por së shpejti, Diana do të duhet të grumbullojë të gjithë forcën, mençurinë dhe guximin e saj ndërsa e gjen veten kundër Lordit Maxwell dhe Cheetah, një njeri i egër që zotëron forcë dhe shkathtësi mbinjerëzore.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR