Filma Me Titra Shqip: The Vigil

88 min 2020 5.5 / 76
Kategoria: Horror Thriller Mister
Viti: Jul 1, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 14.428
Shikime: 3223
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Një djalosh vendos që të bëjë roje, gjatë natës, të kufomës së një ish-anëtari të komunitetit Ortodoks Çifut, dhe e gjen veten kundër një force të ligë, nën debutimin e tiparit elektrizues të shkrimtar-regjisorit Keith Thomas.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR