Filma Me Titra Shqip: Bonnie & Bonnie

90 min 2019 6 / 10
Kategoria: Dramatik
Viti: Sep 27, 2019
Gjuha Origjinale: DE
Popullariteti: 4.243
Shikime: 4690
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një dyshe kriminale kundër patriarkalizmit. Bonnie and Bonnie paraqet zhvillimin e miqësisë së vërtetë mes dy femrave të forta (një shqiptare dhe një gjermane) dhe të pavarura, të vendosura për të lënë gjurmët e tyre në botë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR