Filma Me Titra Shqip: Hero

5 min 2018 0 / 0
Kategoria: Dramatik
Viti: May 8, 2018
Gjuha Origjinale: RU
Popullariteti: 0.6
Shikime: 3640
Trailer: YouTube
Pershkrimi
15 vjet më parë, Andrei, nën drejtimin e babait të tij, u trajnua në një shkollë speciale sekrete. Kur projekti pilot u mbyll, ai u vendos në Evropë. Por një ditë babai i tij, të cilin të gjithë e konsideronin të vdekur, telefonon dhe i thotë se është në rrezik. Andrei do të duhet të kalojë nëpër dashuri dhe tradhti dhe të mësojë lojën e pamëshirshme të spiunazhit, në të cilën është përfshirë pa dashje.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR