Filma Me Titra Shqip: Furtive

84 min 2020 6.6 / 18
Kategoria: Thriller
Viti: Aug 6, 2020
Gjuha Origjinale: ES
Popullariteti: 3.006
Shikime: 1960
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Roja i Parkut Pablo Silva (Rodrigo De la Serna) e rindërton jetën e tij në destinacionin e ri, një vend i harruar dhe problematik që vetëm disa duan ta vizitojnë, Parku Pereyra Iraola. Shkurtimisht, nën qetësisë së dukshme, ai zbulon jë grup gjuetarësh të paligjshëm. Insitikti i tij prej gjuetari do ta vej atë në lëvizje. Ai do mund të fshihet prej të gjithëve, përveç vetes së tij.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR