Filma Me Titra Shqip: Sensation

90 min 2021 3 / 2
Kategoria: Thriller Mister Fantazi
Viti: Feb 10, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 7.531
Shikime: 4133
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Andrea është një djalë i ri ,që në përpjekje për të zbuluar të vërtetat misterioze rreth prejardhjes së tij, bashkëpunon me një agjensi tepër sekrete. Kështu, ai përfshihet në mënyrë të pavullnetshme në një studim shkencor që synon të ndikojë në shqisat njerëzore. Ai dhe të tjerë të piketuar si njerëz me ADN të rrallë dhe aftësi mbi normalen, detyrohen t'i bashkohen programit, që përfshin një trajnim tepër intensiv për të arritur kapacitetin maksimal të aftësive të tyre shqisore, duke marrë e dh
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR