Filma Me Titra Shqip: Albatross

90 min 2011 6 / 62
Kategoria: Dramatik
Viti: Oct 14, 2011
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 9.669
Shikime: 3558
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Dy vajza të reja, që kanë të përbashkët një jetë nën hijen e një familjeje shkrimtarësh, përpiqen të zbulojnë veten e tyre dhe dëshirave per të ardhmen, mes problemeve familjare, lidhjeve të gabuara dhe miqësive të reja.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR