Filma Me Titra Shqip: The Stonebreaker

104 min 2020 6.8 / 4
Kategoria: Dramatik
Viti: Sep 17, 2020
Gjuha Origjinale: IT
Popullariteti: 4.564
Shikime: 2413
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një punëtor në Italinë Jugore rrit djalin e tij pas vdekjes së papritur të nënës. Ai i premtoi djalit të tij se nëna e tij do të kthehet në jetë, dhe tani ai duhet të gjejë një mënyrë për ta mbajtur këtë premtim.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR