Filma Me Titra Shqip: The Virtuoso

105 min 2021 7.1 / 16
Kategoria: Thriller Aksion Krim
Viti: Apr 30, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 142.739
Shikime: 4220
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një këndvështrim në mendjen e një vrasësi me pagesë. Organizimi i punës, aftësitë që duhen dhe vështirësitë që hasen në çdo detyre. Një punë aq e rrezikshme sa edhe e zakonshme që në duart e njerëzve të duhur kthehet në talent.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR