Filma Me Titra Shqip: The Message

178 min 1976 7.4 / 219
Viti: Mar 9, 1976
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 5.584
Shikime: 3874
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i Allahut, i cili bëri thirrje atij ta udhëheq popullin e Mekës dhe t’iu bëjë me dije që ta adhurojnë vetëm atë, por Muhamedit s.a.v.s ju desh të largohet nga Meka drejt Medinës, të marrë armët dhe fuqinë për ta çliruar Mekën nga organizimet fisnore të arabeve.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR