Filma Me Titra Shqip: The Unholy

99 min 2021 7.1 / 679
Kategoria: Horror
Viti: Mar 31, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 6600.217
Shikime: 4732
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një vajzë me kufizime në dëgjim vizitohet nga Virgjëresha Meri dhe papritmas, mund të dëgjojë, të flasë dhe të shërojë të sëmurët. Kur njerëzit dëshmojnë mrekullitë e saj, gjëra të frikshme ndodhin. A është vërtetë dora e Virgjëreshës Meri, apo diçka më e ligë po ndodh?
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR