Filma Me Titra Shqip: Don't Look Back

110 min 2009 5.5 / 143
Viti: Jun 3, 2009
Gjuha Origjinale: FR
Popullariteti: 7.325
Shikime: 4342
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Zhani një shkrimtare, e martuar me dy fëmijë – fillon të shikoj ndryshime të pashpjegueshme në shtëpinë e saj. Trupi fillon t’i ndryshoj. Askush tjetër nuk duket sikur e vë re. Të gjithë i thonë që është stresi për të mbaruar librin e ardhshëm, por ajo fillon të kuptoj se është diçka më e thellë dhe më shqetësuese.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR