Filma Me Titra Shqip: Deadly Illusions

114 min 2021 5.1 / 192
Kategoria: Dramatik Thriller
Viti: Mar 18, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 47.933
Shikime: 1841
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Asgjë nuk është si duket, kur një shkrimtare në përpjekje për të shpëtuar nga blloku i krijmtarisë, nuk po arrin të dallojë të vërtetën dhe fantazinë, kur një vajze e re futet në familjen dhe jetën e saj.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR