Filma Me Titra Shqip: Platoon

120 min 1986 7.7 / 3208
Kategoria: Dramatik Lufte Aksion
Viti: Dec 19, 1986
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 17.468
Shikime: 3024
Pershkrimi
Kris Tajlor, një rekrut i ri në Vietnam, e gjen veten mes një beteje pikëpamjesh midis të mirës edhe të keqes. Një përshkrim i ftohtë i brutalitetit të luftës dhe dualitetit të natyrës njerëzore gjatë konflikteve.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR